ЕКСПЕРТ - універсальна сімейна лікарня, це сучасниц медичний заклад, який надає широкий спектр медичних послуг для дорослих та дітей. Його місія полягає в наданні якісної медичної допомоги з усіх напрямків сучасної медицини. Тут пропонують діагностику, лікування та оперативні втручання будь-якої складності з метою покращення вашого здоров'я.
Команда досвідчених лікарів-експертів готова надавати консультації, діагностувати захворювання та вживати відповідні лікувальні заходи. Ми також пропонуємо невідкладну медичну допомогу, щоб забезпечити ваше здоров'я в найважливіші моменти.
Операційний блок ЕКСПЕРТ обладнаний сучасними технологіями та забезпечуємо оперативні втручання будь-якої складності з найвищим рівнем професіоналізму. Працюють цілодобово, 7 днів на тиждень, щоб бути завжди поруч і готові надати медичну допомогу незалежно від погодних умов чи часу доби.
Тут ви маєте можливість самостійно вибирати момент, коли вам зручно відвідати фахівця. Ваше здоров'я - пріоритет лікарні ЕКСПЕРТ, фахівці працюють для того, щоб зробити його найкращим.
Контактна інформація:
https://experthospital.com.ua/
+38 (097) 22 33 911
+38 (073) 22 33 911
+38 (066) 22 33 911
м.Львів,
вул. Шолом-Алейхема, 11
вул. Кульпарківська, 64а (ЖК Парус)
Цілодобово 24/7